productimage
detail_image
detail_image
productimage
detail_image
detail_image
Punjač

Power-X-Twincharger 3 A

Br. Art.:4512069EAN kod: 4006825629729
  • Spremni za rad puno ranije zahvaljujući paralelnom punjenju: 2x 18 V
  • Dulji radni vijek baterije radi specifičnih uvjeta punjenja
  • Maksimalna sigurnost zahvaljujući pametnom upravljanju napajanjem
  • Konstantni nadzor baterije za optimalno punjenje
  • Aktualne informacije zahvaljujući 6-stupanjskom procesu punjenja
  • Za jednostavnu montažu na zid oprema dolazi s rupama za vješanje
  • Univerzalno za sve Power X-Change baterije
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell PXC Power-X Twincharger 3 A može istovremeno paralelno puniti dvije Power X-Change baterije. Baterija iz serije Power X-Change znači - jedna baterija za sve proizvode. Power X-Change punjive baterije mogu se koristiti u svim zanatskim alatima i vrtnoj opremi iz serije visokih performansi tvrtke Einhell. Alati i vrtna oprema iz obitelji Power X-Change sustava spremniji su za rad zahvaljujući paralelnom punjenju dvije 18 V baterije. Osim toga, ciklusi punjenja prilagođavaju se specifičnoj situaciji, tako da baterije imaju dulji radni vijek. Inteligentno upravljanje punjenjem pruža maksimalnu sigurnost. Za optimalno punjenje, baterije se neprestano nadziru tijekom punjenja. Korisniku su omogućene najnovije informacije o stanju baterije tijekom punjenja zahvaljujući sustavu punjenja u 6 faza. Za jednostavno postavljanje na zid, Power-X Twincharger 3 A ima integrirane ušice za ovjes. Punjač se može univerzalno koristiti za sve punjive baterije Power X-Change.

Tehnički podaci

Napon220-240 V | 50-60 Hz
Izlazni napon18 V
Izlazna struja3000 mA
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.