productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Kutna brusilica

TC-AG 125/1

Br. Art.:4430970EAN kod: 4006825630916
  • Štitnik diska za dodatnu sigurnost u radu
  • Blokada osovine omogućuje brzu izmjenu pribora
  • Metalni prijenos povećava fleksibilnost rada
  • Zaštita od ponovnog pokretanja
  • Dodatna drška se može postaviti u 2 položaja
  • Isporučuje se bez reznog diska
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Za brušenje, izglađivanje i brušenje, kutna brusilica Einhell TC-AG 125/1 je popularan alat za kućne građevinske radove, ambiciozne entuzijaste i majstore. Snažni motor od 800 W isporučuje puno snage na reznu ploču uz brzinu do 11.000 okretaja u minuti. Sigurnost korisnika je prioritet, tako da postoji posebno dizajnirana zaštita kotača. Zaštita od ponovnog pokretanja također daje važnu dodatnu sigurnost tijekom uporabe. Sustav zaključavanja osovine omogućava jednostavnu promjenu ploče. Radi fleksibilnosti korisnika tijekom rada alat ima metalnu glavu zupčanika. Dodatna ručka može se postaviti u dva različita položaja, te se tako proširuje spektar primjene i omogućava ergonomski rad. Promjer ploče je 125 milimetara. Željena ploča za rezanje dostupna je odvojeno.

Tehnički podaci

Napon220-240 V | 50 Hz
Snaga800 W
Broj okretaja u praznom hodu11000 min^-1
Promjer diska125 mm
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.