productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
Električni usisavač/puhač lišća

GC-EL 2500 E

Br. Art.:3433300EAN kod: 4006825610352
  • Prekidač za uključivanje/isključivanje
  • Prekidač za usisavanje / puhanje
  • Dvije velike usisne cijevi
  • 2 vodeća kotačića
  • Elektronska kontrola brzine
  • Vreća za lišće kapaciteta cca. 40 l
  • Podesiva traka za nošenje
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Električni usisivač GC-EL 2500 E je snažan uređaj koji se dokazuje kao pouzdan pomoćnik za čišćenje oko okućnice i vrta. Prebacivanje između funkcije za usisavanje i puhanja bez korištenja alata omogućuje brzo prilagođavanje primjeni. Elektronička regulacija broja okretaja omogućuje precizno mjerenje snage usisa i puhanja. Dva valjka za vođenje na nogostupima, travnjacima i neravnim terenima omogućuju ugodan rad. Zahvaljujući velikom dvodijelnom usisnom razvodniku, još veći predmeti se transportiraju pouzdano i bez začepljenja u oko 40-litarsku vreću za hvatanje. Integrirani stroj za usitnjavanje uništava mekani materijal, kao što su listovi i trave, na oko 1/10 izvornog volumena. Zahvaljujući podesivom remenu za nošenje, uređaj se može bez napora i udobno prenijeti na neprohodan teren.

Tehnički podaci

Napon230-240 V | 50 Hz
Snaga2500 W
Broj okretaja u praznom hodu7000 min^-1 - 13500 min^-1
Brzina puhanja240 km/h
Funkcija usitnjavanja10:1
Kapacitet košare40 L
Vezana preuzimanja
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.