productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
productimage
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
detail_image
example_usage
example_usage
Usisavač za pepeo

TC-AV 1200

Br. Art.: 2351650EAN kod: 4006825614480
  • Ručka za nošenje
  • Metalno ojačano crijevo
  • Aluminijsko usisno crijevo
  • Brzi pričvršćivači
  • Filter uložak
  • Namotavanje kabela
Više informacija
productimage
Opis proizvoda

Einhell usisavač pepela TC-AV 1200 najbolja je alternativa naporu korištenja ručne četke i prljavim oblacima prašine koji idu uz njega, a da ne spominjemo neizbježnu prljavštinu na namještaju i podovima, tragove pepela na odjeći i stalno začepljen usisavač. Umjesto napornog procesa čišćenja, praktičan usisivač pepela omogućuje brzo i temeljito čišćenje svih kamina. Konvencionalni usisavači nisu dizajnirani za laganu, finu i djelomično ljepljivu konzistenciju hladnog pepela. Einhell usisavač pepela je drugačiji: posebno je dizajniran za iznimno fine čestice pepela iz kamina, kaljevih peći ili peći na pelete, roštilja i peći na drva. Nepristupačna mjesta, na primjer u pećima na drva u kuhinji, lako se čiste usisavačem za pepeo. Zrak koji se usisava provodi se kroz filterski uložak koji zadržava fini pepeo. Umjesto potrebe za mijenjanjem skupih vrećica, TC-AV 1200 jednostavno se može isprazniti i oprati – a zatim je brzo ponovno spreman za upotrebu. Brze kopče na kućištu omogućuju otvaranje i zatvaranje usisavača pepela. Uz praktičnu ručku za nošenje, usisavač pepela je jednostavan za korištenje čak i za veće poslove čišćenja. TC-AV 1200 također dolazi s metalom ojačanim crijevom i aluminijskom usisnom cijevi. Za jednostavno rukovanje i skladištenje za uštedu prostora, usisavač pepela ima i praktičan prostor za namatanje kabela.

Tehnički podaci

Napon220-240 V | 50/60 Hz
Snaga1200 W
Maks. snaga usisavanja160 mbar
Kapacitet spremnika18 L
Duljina usisnog crijeva1 m
Promjer usisnog crijeva36 mm
Možete direktno kontaktirati Einhell korisničku podršku. Mi brinemo o vašim zahtjevima za informacije o proizvodu, rezervne dijelove i popravke proizvoda.Podržavamo vas u svim pitanjima oko vašeg proizvoda - prije, tijekom i nakon kupnje.

Recenzije kupaca

Einhell ne jamči - s izuzetkom slučajeva "Provjerene kupnje" - da objavljene recenzije dolaze od takvih potrošača koji su stvarno koristili ili kupili proizvode ili usluge.