Prikaži više

Vrtna oprema i strojevi za hobi vrtlare

Od kosilice do pumpe za vodu

Vaši zeleni prsti i Einhell crveni vrtni alati! Naš široki asortiman kvalitetnih kosilica, škara za živicu, lančanih pila i pumpi za vodu oduševljava hobi vrtlare i pomaže održati zdravlje i lijep izgled travnjaka i trave. Od igrališta za golf do voćnjaka: kod Einhella ćete uvijek pronaći odgovarajući alat za svoj vrtni projekt.

Einhell prednosti za hobi vrtlare
  • Odnos cijene i kvalitete
  • Jamstvo do 24 mjeseca i telefonska linija za pomoć
  • Učinkoviti i ekološki motori
  • Vrhunska kvaliteta i sigurnosni standardi
  • Vlastiti razvoj alata i uređaja

Einhell vrtna oprema za sve namjene

Kosilice

Za travu zeleniju nego ikada dosad!

Kod Einhella ćete pronaći prikladnu kosilicu za svoj vrt! Električne kosilice oduševljavaju zato što su lagane i vrlo tihe. Benzinske kosilice, pak, omogućuju veći domet i fleksibilnost u primjeni. Najbolje od oba svijeta spaja akumulatorska kosilica. Einhellov sustav akumulatorskih uređaja Power X-Change omogućuje rad potpuno neovisan o fiksnim izvorima struje ili fosilnih goriva. Samo umetnite snažnu univerzalnu punjivu bateriju i krenite s radom – u bilo kojem kutku svojeg vrta. Bez kabela. Bez mirisa benzina.

Prozračivači

Profesionalna njega za vaš travnjak

Einhell prozračivač daje travnjaku zrak koji mu treba za disanje. Uređaj zasijeca travnjak, odstranjuje mahovinu i korov te održava travnjak zdravim. Zasijecanjem se stvara prostor za mlade, snažne vlati, a trava dobiva potreban prostor za rast. Einhell asortiman obuhvaća prozračivače i kombinirane modele koji usto obavljaju i funkciju vertikuliranja travnjaka. Za još fleksibilniji rad nudimo bežične prozračivače s akumulatorskim pogonom u sklopu našeg univerzalnog akumulatorskog sustava Power X-Change.

Trimeri za travu

Savršeno pokošen svaki kutak travnjaka

Einhellovim električnim trimerima za travu možete brzo, precizno i bez muke ukloniti preraslu travu, uske nepokošene pojaseve i nedostupni korov. Na reznom mehanizmu rotira se najlonska nit tako da se ne morate bojati zbog rubnjaka, uglova kuće ili stabala. Benzinski trimeri za travu, pak, umjesto najlonske niti mogu imati i metalne noževe. Zato su idealan rezni alat za učinkovitu košnju debelih stabljika korova i tvrdokornog korijenja ili odrvenjenih biljaka. Da bi vam omogućili maksimalnu slobodu kretanja, mnogi naši trimeri opremljeni su bežičnim pogonima iz akumulatorskog sustava Power X-Change.

Škare za živicu

Postanite umjetnik u oblikovanju živice

Svestranost asortimana Einhell škara za živicu jednaka je raznolikosti biljaka od kojih se sastoje živice. Ovisno o mjestu primjene i gustoći živice možete birati između električnih škara za živicu, akumulatorskih škara za živicu i benzinskih škara za živicu. Prednosti su očite i lako ćete ih osjetiti: najveću snagu potrebnu za šišanje izrazito odrvenjenih živica daju vam benzinske škare za živicu, dok su za šišanje manje gustih živica bolje električne škare jer nude više komfora. Akumulatorske škare iz našeg asortimana Power X-Change povezuju snagu i maksimalnu slobodu kretanja.

Pumpe za vodu

Crpite vodu – kad god, gdje god i na bilo koji način!

Kvalitetne pumpe za vodu i kućni hidropak sustavi iz Einhella. Uz pomoć potopne pumpe možete iskoristiti sakupljenu kišnicu ili prirodne izvore vode za zalijevanje vrta dok hidropak sustavom možete pokriti potrebe za vodom u kućanstvu. Vrtnim pumpama učinkovito se pogoni voda, primjerice, za potrebe vrtnih jezeraca ili umjetnih potoka. Pumpa za nečistu vodu pomoći će vam u slučaju poplave ili izljeva vode u podrumu. Naše iznimno svestrane pumpe!

Vrtni uređaji

Pravi uređaj za tvoje zelene prste

Einhell vrtni uređaji i vrtni strojevi pretvorit će vaš travnjak, živicu i stabla u čarobnu oazu ugode. Naš opsežni asortiman namijenjen hobi vrtlarima obuhvaća akumulatorske kosilice, lančane pile, električne škare za živicu, motorne kopačice i još mnogo, mnogo toga. Sve naše strojeve i alate razvijaju i koncipiraju stručnjaci za vrtlarstvo u Njemačkoj – prema najvišim kriterijima, uz odličan odnos cijene i kvalitete za maksimalnu radost vrtlarenja.

Iskustvo i strast Vrtlarenje je strast! Zato smo se pobrinuli da je sve naše vrtne uređaje i strojeve lako koristiti te da su iznimno kvalitetni. Da bi rad što duže ostao radost!

Sustav akumulatorskih uređaja Power X-Change

Puno snage za bežične vrtne alate!

Jedna punjiva baterija, tisuću mogućnosti! Oslobodite se zapetljanih kablova te uz pomoć našeg sustava Power X-Change zakoračite u bezbrižnu budućnost. Sjajan koncept iz Einhella: naše punjive baterije su multifunkcijske i pristaju u sve naše alate iz sustava Power X-Change. Svi vaši vrtni uređaji, od kosilica do lančanih pila, rade samo s jednom baterijom. Dugovječnost, snaga i fleksibilnost! Otkrijte široki svijet sustava Power X-Change. Za vrtlarenje s više mogućnosti, više slobode i više komfora.