E-Team na misiji za FC Bayern München

Lokacija: Allianz Arena

Klijent Oliver Kahn još jednom poziva Einhell E-Team u Allianz Arenu - za vrlo posebnu misiju: Želi stvoriti savršene uvjete! Opremljen Power X-Change alatima za radionicu i vrt, E-Team ove godine ponovno preuzima novi izazov. Nemoguće? Nije za E-Team! Zahvaljujući bežičnoj slobodi, Frank, Mike, Crazy-DIY i Skye su stručnjaci za posebno teške zadatke i dovršavaju svaku misiju, bez obzira koliko izazovna bila.

Najnovija E-Team TV misija

na Allianz Areni
1
akumulatorski sistem
4
specijalista
250+
akumulatorskih alata
E-Team akumulatorski sistem Power X-Change

Omiljeni vrtni alati E-Teama

Sve što vam je potrebno za vašu vrtnu misiju

Aku škare za živicu GE-CH 36/61 Li

Snaga baterije, izdržljivost i preciznost

Perfekcionist Frank radije poseže za akumulatorskim škarama za živicu GE-CH 36/61 Li  jer je s njima savršeno opremljen čak i za najzahtjevnije poslove rezanja: Visokokvalitetne oštrice izrađene od laserski rezanog i dijamantno brušenog čelika s izdašnim 26 mm razmakom između zuba omogućuje maksimalnu preciznost, dugotrajnu oštrinu i vijek trajanja, kao i savršene rezultate čak i kod debljih grana. Nakon rezanja živice: dvije potrebne baterije mogu se koristiti u bilo kojem od preko 250 Power X-Change alata.

Aku usisavač/puhač za lišće

GE-CL 36/230 Li E-Solo

Nevjerovatno koliko može učiniti za Vas! Snažni 36 V akumulatorski usisavač/puhač za lišće GE-CL 36/230 Li E radi potpuno bežično, također je i puhač za lišće i ima integriranu sjeckalicu. Sasvim je logično da je Crazy DIY izabrao aku usisavač/puhač za lišće kao svoj omiljeni vrtni alat.

Aku lančana pila

FORTEXXA 18/30

Akumulatorska lančana pila FORTEXXA 18/30 pravi je odabir za Skye: snažna, ali precizna lančana pila s kojom rušenje drveća, piljenje debelih grana ili rezanje trupaca više nije problem. Savršena oprema za korištenje na Allianz Areni.

Aku bušilica za zemlju

GP-EA 18/150 Li BL

Kao stručnjak za biljke, Mike osigurava ispravnu sadnju za svaku misiju. Zato je akumulatorska bušilica za zemlju GP-EA 18/150 Li BL idealan pomoćnik Mikeu za praktično kopanje rupa za drveće, grmlje, ali i stupove ograde. S njim doista može živjeti zeleno!

Omiljeni alati E-Teama

Opremite svoju radionicu akumulatorskim alatima!

Aku čekić bušilica Herocco 36/28

Akumulatorska snaga

Dupla snaga napajanja! Kada za misiju treba donijeti teže oružje, Mike se okreće Heroccu 36/28. Akumulatorska čekić bušilica kombinira visoke performanse bušenja s bežičnom slobodom. Motor bez četkica, 3,2 J udarne snage i kombinirana snaga od 36 V iz dvije Power X-Change baterije znače da čekić ne zazire čak ni od najtvrđih materijala. Poput Mikea, čekić bušilica također je sposobna za osjetljive poslove unatoč svojoj velikoj snazi: fino podesiva elektronika brzine omogućuje osjetljivi i precizni rad. Osim toga, aku čekić bušilica je opremljena univerzalnim SDS-plus držačem alata s poluautomatskom funkcijom i kontinuirano podesivim, robusnim graničnikom dubine bušenja od čvrstog metala.

Aku udarni odvijač

Aku udarni odvijač IMPAXXO 18/400

Bez obzira na to koliko je moćna, učinkovita i domišljata, Skye voli i svoj akumulatorski udarni odvijač koji ne ispušta iz ruku čak ni kad nije na zadatku. Svestrani udarni odvijač IMPAXXO 18/400 nezamjenjiv je pomoćnik u svakoj misiji. Bez napora uvrće velike ili dugačke vijke, a zahvaljujući motoru bez četkica, odvijač pokazuje svoju izdržljivost i tijekom dužih misija.

Akumulatorska svjetiljka

Akumulatorska svjetiljka TE-CL 18/2000 LiAC

S 2000 lumena, Einhell akumulatorska svjetiljka TE-CL 18/2000 LiAC donosi puno svjetla i savršen je pratilac za E-Team misije. Aku svjetiljka nije praktična samo na slabo osvijetljenim mjestima kao što su podrum, gradilište, potkrovlje ili mračni kutovi radionice. Praktična aku svjetiljka nudi potpuni pregled onoga što se događa, čak i u slučaju nestanka struje ili u drugim misijama kada želite izvor svjetlosti koji je neovisan o struji.

Aku stolna kružna pila

Aku stolna kružna pila TE-TS 36/210 Li

Akumulatorska stolna kružna pila TE-TS 36/210 Li jednako je fleksibilna kao i njena primjena, što je čini nezamjenjivom za svaku misiju E-Teama! Lagana i kompaktna, može se koristiti gdje god je potrebno. Aku stolna kružna pila se može koristiti za uzdužno i poprečno rezanje mekog i tvrdog drva. Za šire izratke stol ima produžetke s desne strane. Beskonačan radijus djelovanja zahvaljujući Power X-Change sistemu!

Više opreme za vašu misiju

Alati, pribor i još više!